Signalstærk?

?      ?

?

    ?

Er mit barn signalstærkt?

 

Jeg bliver ofte spurgt om hvordan man kan vide helt præcist om barnet er signalstærkt.​ Det er nemt at svare på, for det kan man aldrig helt vide. 

Det handler jo om subjektive opfattelser af et barn og ingen kan vide præcis hvad der egentlig sker inde i barnet. Vi kan kun gætte. 

Derfor har jeg også været forsigtig med at lave egentlige skemaer til afkrydsning eller lignende - Børn er forskellige - også selvom de er signalstærke eller har signalstærke træk. Et signalstærkt barn er jo også meget andet end 'signalstærk'. Der er så mange sider af personligheden og så mange måder den kan udfolde sig på at det er næsten umuligt at sætte nøjagtige ord på hvordan en person er. 

 

Men jeg er blevet spurgt så ofte at jeg alligevel vil gøre et forsøg på at indkredse det signalstærke lidt mere. Men husk at det er dig der i sidste ende er den bedste 'ekspert' omkring netop dit barn. 

 

Prøv testen her

Foreningen for Signalstærke og Intense Børn administreres af den Socialøkonomiske virksomhed FORKANTER. Foreningen har til formål at oplyse, vidensdele, støtte og skabe kontakt mellem forældre til sunde og raske børn med særlige behov

Telefon: 22400262

Email : anja@forkanter.dk

Har du lyst til at bidrage?

 

Du kan skrive din historie. Lave et indlæg eller måske har du hørt om noget nyt der kan have værdi for andre. Send et link, en tekst eller lignende, så skal jeg nok føre det videre. Det kan også være at du gerne vil hjælpe ved arrangementer eller være frivillig kontaktperson, som der kan ringes til hvis en forælder har brug for en snak. 

​​

© 2013 ved FORKANTER og Foreningen for signalstærke Børn

Find os på facebook

 

 

  • s-facebook
  • facebook-square
  • Facebook Square