Signalstærk, signalstærke træk eller...?

Signalstærke Børn er komplicerede størrelser. Sådan er det også med de mere typisk sensitive børn. Man kunne godt simplificere den signalstærke personlighed, men så ville der gå vigtig viden tabt, som kan give en bedre forståelse for hvad der sker inde i disse børn. Derfor har jeg valgt at bibeholde det komplicerede, selvom det kan give lidt ekstra arbejde når der skal fortælles videre. Nedenfor ses de træk, som typisk indgår i den signalstærkes personlighed.

 

Gå videre til testen her 

Foreningen for Signalstærke og Intense Børn administreres af den Socialøkonomiske virksomhed FORKANTER. Foreningen har til formål at oplyse, vidensdele, støtte og skabe kontakt mellem forældre til sunde og raske børn med særlige behov

Telefon: 22400262

Email : anja@forkanter.dk

Har du lyst til at bidrage?

 

Du kan skrive din historie. Lave et indlæg eller måske har du hørt om noget nyt der kan have værdi for andre. Send et link, en tekst eller lignende, så skal jeg nok føre det videre. Det kan også være at du gerne vil hjælpe ved arrangementer eller være frivillig kontaktperson, som der kan ringes til hvis en forælder har brug for en snak. 

​​

© 2013 ved FORKANTER og Foreningen for signalstærke Børn

Find os på facebook

 

 

  • s-facebook
  • facebook-square
  • Facebook Square