top of page

Signalstærke Børn

Bogen om krævende, aktive og viljestærke børn


Signalstærke børn er børn, der er mere intense, viljestærke, grædende, larmende, krævende, sensitive, tryghedssøgende og fysisk aktive end børn almindeligvis er. 

Er din baby svær at trøste? Vil hænge på dig hele tiden? Har barnet svært ved at rumme besøg og forandringer? Sover og spiser han eller hun meget ustabilt og uroligt?
Klatrer dit større barn på alt? Er ekstremt nysgerrigt og insisterende? Taler meget og højt? Kan næsten ikke sidde stille og får nogle voldsomme hidsighedsanfald?
Så er dit barn måske signalstærkt!Der er et tabu omkring det at være forælder til et uroligt barn, for man kan føle sig utilstrækkelig, når det er svært at trøste og putte barnet, eller at få barnet til at opføre sig ‘pænt’. Forældre til signalstærke børn fortæller om ensomhed og stress. Om problemer med opstart i vugge-stue, børnehave og skole. Og ikke mindst om en stor tristhed over at andres ’gode’ råd bliver til en følelse af ikke at kunne leve op til forventningerne.

 

 

Denne bog sætter fokus på signalstærke børns personlighedstræk og udvikling fra 0-16 år. På forældrenes tanker og følelser. På at komme gennem de første år med et krævende barn, og at finde en lyttende tilgang til opdragelse af børnene, så de udvikler et sundt selvværd, og deres kraftige viljestyrke og aktivitet bliver til positive egenskaber.Din forstående og lyttende tilgang kan gøre den store forskel!

Bogen kan bestilles ved at sende en mail med navn og adresse til anja@forkanter.dk eller ved dette link: www.signalstærkebørn.dk

Bogen er på 435 sider og koster 250 kroner + porto (49,-)  

bottom of page