Hverdagens små solstråler

 

Sådan en morgen. Jeg vågner glad, ser det er klart vejr, kold luft ind af soveværelsevinduet, sol bag gardinerne. Mille (3 år) er vågen med et sæt. Vil op! Vi siger farvel til storesøster som skal i skole og hun er også glad.

 

Så starter balladen. Det er de forkerte bukser. De er for varme. Undertrøjen er heller ikke rigtig. Den er ikke blå. Müslien skal ved siden af skyren, ikk ovenpå. Mor skal ikke lægge skeen ind på bordet. Jeg vil bruge fars tandbørste. Strømperne driller. Støvlerne strammer. Jeg vil ikke selv tage huen på. Mor skal ikke snakke.

 

Vi er efterhånden lidt sent på den da hver en lille ting kræver meget stor opmærksomhed og tid. Jeg sveder lidt. Kan ikke tænke tanken om hvor nøglerne er helt til ende, men de hænger heldigvis på deres plads. Vi er ude af døren.

 

På vej ned af trappen falder stemningslejet gradvist med etagerne vi passerer, der er efterhånden ro på både jeg og Mille. Vi kommer ud i den skønneste morgenkølige luft. Jeg sætter hende i cykelstolen og spænder selen. Vi ser hinanden i øjnene. Og så siger Mille: "Så fine øjne du har, mor", på den mest oprigtige, elskelige måde. Morgenen er reddet!

Foreningen for Signalstærke og Intense Børn administreres af den Socialøkonomiske virksomhed FORKANTER. Foreningen har til formål at oplyse, vidensdele, støtte og skabe kontakt mellem forældre til sunde og raske børn med særlige behov

Telefon: 22400262

Email : anja@forkanter.dk

Har du lyst til at bidrage?

 

Du kan skrive din historie. Lave et indlæg eller måske har du hørt om noget nyt der kan have værdi for andre. Send et link, en tekst eller lignende, så skal jeg nok føre det videre. Det kan også være at du gerne vil hjælpe ved arrangementer eller være frivillig kontaktperson, som der kan ringes til hvis en forælder har brug for en snak. 

​​

© 2013 ved FORKANTER og Foreningen for signalstærke Børn

Find os på facebook

 

 

  • s-facebook
  • facebook-square
  • Facebook Square